Soulretrieval & Power-extraction

Terug naar je oorspronkelijke zelf (uit het Siberisch sjamanisme)

Soulretrieval is letterlijk het herstellen van de oorspronkelijke ziel. De verloren energie, kwaliteiten en zielendelen worden teruggehaald. Zielsverlies is contact verliezen met het Hogere Zelf. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Deze oorzaken kunnen zijn; traumatische of schokkende gebeurtenissen, ervaringen uit een vorig leven, verlies van een dierbare persoon of dier, een vloek, programma’s vanuit de jeugd, zelfs een gelukkige gebeurtenis, oude relaties, contacten of entiteiten. Maar ook je leven leiden op een manier die niet overeenkomt met je levensopdracht en je kwaliteiten, hoge verwachtingen en/of dwang van ouders/opvoeders in je jeugd; dit zorgt voor aanpassingsgedrag. Door ons langdurig aan te passen aan anderen of een situatie verliezen we wezenlijk contact met onszelf (soul-loss). Hierdoor ervaren we mogelijk anderen en de maatschappij als onveilig. Ook rondom de geboorte verliezen we een deel van onze essentie. Dit is een heel ingrijpende gebeurtenis die ons weer afscheid van het grote geheel.

Power-extraction is letterlijk vertaald ‘weghalen van kracht’. Power-intrusion is een vreemde energie die bij jou is binnengedrongen. Daardoor is het moeilijk om contact met onze eigen waarheid en helderheid te hebben omdat deze vreemde energie in ons systeem zit. Het terughalen van verloren delen, energie of kwaliteiten (soulretrieval) is een van de taken van een sjamaan. Hij/zij reist naar de sjamanistische werelden of naar andere personen, zoekt deze delen en brengt deze terug bij de mens. Bij power-extraction wordt het tegenovergestelde gedaan en wordt de vreemde energie uit jouw systeem gehaald en terug gebracht naar daar waar het thuis hoort. In het Siberische sjamanisme zijn veel verschillende soulretrieval technieken en technieken voor power-extraction.

Werkwijze


Tijdens een individuele sessie gaan we door middel van healing en muziek op zoek naar jou verloren (ziele)delen, waarna we deze teruggebrachte delen weer integreren in je energiesysteem. Hierdoor ervaar je meer heelheid en rust en kan je verder met je levensdoel.

Bij Power-extraction wordt het tegenovergestelde gedaan en wordt de vreemde energie of entiteit uit jouw systeem gehaald en teruggebracht naar daar waar het thuishoort. Zo'n energie die in jouw systeem zit kan in je komen tijdens een energetische aanval, tijdens een intiem contact met iemand of wanneer de ander je een trauma ‘toebrengt’ (bijvoorbeeld seksueel misbruik, mishandeling enzovoorts).

 

 

 

Femma Fernim

Ik ben Femma Fernim, vrouw en geboren in 1959. In 1999 heb ik de HBO opleiding voor Psycho Sociaal Werkende afgerond aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen.  Ook ben ik opgeleid in Emotional Freedom Techniques en Soulretrieval & Powerextraction. Sindsdien heb ik een praktijk voor Psycho Sociale Behandeling en Coaching.

    

Specialisatie

Vanaf 2001 heb ik mijn specialisme uitgebreid met Relatie- en Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie en Energetic Integration.

Verder heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van Reiki, Innerlijk Kindwerk, Power of the Heart, Healing en Chakra therapie.

 

Gecertificeerd

Ik ben gecertificeerd registertherapeut.