Relatietherapie

Als je relatie niet meer loopt of er bij herhaling dezelfde conflicten optreden dan wel als er nieuw leven in de relatie moet komen, kan relatietherapie een goede weg zijn. Het is mogelijk alleen of als paar te komen.

Samen kijken we naar de dieperliggende oorzaken als negatieve overtuigingen over jezelf, over relaties, de andere sekse. We onderzoeken de invloed van wederzijdse familiesystemen en proberen door middel van oefeningen nieuw contact en een hernieuwde waarneming van de ander te bevorderen.

Als het ondanks de inspanningen niet mogelijk is om de relatie voort te zetten, zoeken we naar een goede manier van afscheid nemen en de omgang met elkaar als gezamenlijke ouders wanneer er kinderen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Femma Fernim

Ik ben Femma Fernim, vrouw en geboren in 1959. In 1999 heb ik de HBO opleiding voor Psycho Sociaal Werkende afgerond aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen.  Ook ben ik opgeleid in Emotional Freedom Techniques en Soulretrieval & Powerextraction. Sindsdien heb ik een praktijk voor Psycho Sociale Behandeling en Coaching.

    

Specialisatie

Vanaf 2001 heb ik mijn specialisme uitgebreid met Relatie- en Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie en Energetic Integration.

Verder heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van Reiki, Innerlijk Kindwerk, Power of the Heart, Healing en Chakra therapie.

 

Gecertificeerd

Ik ben gecertificeerd registertherapeut.