Contact

Je kunt bellen of een e-mail sturen en nadere informatie vragen. Heb je het gevoel nader kennis te willen maken, dan kun je een afspraak maken voor een intakegesprek, zodat je kunt zien of ik bij jouw verwachtingen aansluit.

Tijdens het intakegesprek bespreken we in grote lijnen het probleem en kijken we of we tot een samenwerking kunnen komen. Het intakegesprek duurt ongeveer drie kwartier tot een uur. Soms zijn er meerdere oriëntatiegesprekken nodig om een beter beeld te vormen. Vervolgens wordt er in overleg een behandelplan voorgesteld. Hierna spreken we een aantal sessies af. Het is mogelijk dat je na enkele gesprekken weer zelf verder kunt.

Meestal zijn de behandelingen kortdurend, gemiddeld tussen de 8 en 15 consulten. Afhankelijk van de aard van de klachten kan de begeleiding korter of langer duren. De gesprekken zijn in de regel wekelijks en duren circa 60 minuten. Lichaamsgerichte therapiesessies zijn meestal om de week en duren circa 75 minuten. Afhankelijk van het aantal sessies vinden er tussentijds en aan het einde evaluatiegesprekken plaats.

Soms kan het nuttig zijn om ‘huiswerk’ te doen. Samen zoeken we naar opdrachten die aansluiten bij jou en jouw problemen.

 

Tarieven

  • Intakegesprek ca. 45 minuten € 50,--
  • Psycho Sociale Behandeling; 60 minuten € 80,--
  • Coaching; 60 minuten € 80,--
  • Relatietherapie (2 personen); 60 minuten € 130,--
  • Lichaamsgerichte therapie; 75 minuten € 90,--
  • Emotional Freedom Techniques; 45 minuten € 70,--
  • Soulretrieval & Powerextraction; 60 minuten € 80,--

 

Prijzen zijn inclusief btw. 's-Avonds wordt een toeslag van € 10,-- per sessie gerekend. De kosten dienen na elke behandeling contant te worden voldaan, mits anders is overeengekomen. Bij verhindering dient dit 48 uur van te voren gemeld te worden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Femma Fernim

Ik ben Femma Fernim, vrouw en geboren in 1959. In 1999 heb ik de HBO opleiding voor Psycho Sociaal Werkende afgerond aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen.  Ook ben ik opgeleid in Emotional Freedom Techniques en Soulretrieval & Powerextraction. Sindsdien heb ik een praktijk voor Psycho Sociale Behandeling en Coaching.

    

Specialisatie

Vanaf 2001 heb ik mijn specialisme uitgebreid met Relatie- en Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie en Energetic Integration.

Verder heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van Reiki, Innerlijk Kindwerk, Power of the Heart, Healing en Chakra therapie.

Gecertificeerd

Ik ben gecertificeerd registertherapeut.