Coaching

Coaching is een kortere vorm van begeleiding dan therapie. Deze vorm kan prettig zijn wanneer je rondloopt met een specifieke vraag en niet de behoefte hebt om therapiesessies te doen. Wel wordt gekeken wat ten grondslag ligt aan de situatie om je vervolgens weer te richten op het hier en nu.

Coachen is het uitdagen van mensen en ondersteunen in een door hen zelf gestuurd ontwikkelingsproces gericht op ervaring. Het is geen onderwijzen maar het leren bevorderen. Degene die gecoacht wordt leert de feiten, niet van de personal coach maar vanuit zichzelf, gestimuleerd door de coach.

Het is een manier om talenten aan te boren en te ontwikkelen. Niet door instructies of dwingende adviezen maar door op basis van gelijkwaardigheid en in onderlinge interactie, situaties te analyseren, oplossingen te verkennen en in de praktijk te brengen.

 

 

 

Femma Fernim

Ik ben Femma Fernim, vrouw en geboren in 1959. In 1999 heb ik de HBO opleiding voor Psycho Sociaal Werkende afgerond aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen.  Ook ben ik opgeleid in Emotional Freedom Techniques en Soulretrieval & Powerextraction. Sindsdien heb ik een praktijk voor Psycho Sociale Behandeling en Coaching.

    

Specialisatie

Vanaf 2001 heb ik mijn specialisme uitgebreid met Relatie- en Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie en Energetic Integration.

Verder heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van Reiki, Innerlijk Kindwerk, Power of the Heart, Healing en Chakra therapie.

 

Gecertificeerd

Ik ben gecertificeerd registertherapeut.